Suriye'de enkaz altında bir bebek dünyaya geldi

Suriye'de enkaz altında bir bebek dünyaya geldi

Suriye'nin Halep kentinde, enkaz altındaki hamile bir kadının doğum yaptığı belirtildi. Enkaz altından çıkarılan kadının hayatını kaybetti, bebek hastaneye kaldırıldı.

Maraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de arama-kurtarma çalışmaları sürerken, sarsıntılardan en fazla etkilenen kentlerden biri olan Halep'te enkaz altında bir bebeğin doğduğu belirtildi. Halep şehrinde devam eden çalışmalar sırasında, enkaz altındaki hamile bir kadının doğum yaptığı bildirildi. 

El Cezire'nin aktardığına göre ekipler tarafından kurtarılan bebeğin sağlıklı olduğu, enkaz altından çıkarılan kadının ise hayatını kaybettiği duyuruldu. Kurtarma anının videosu sosyal medyada gündem olurken, bebeğin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

KÜÇÜK ÇOCUK 30 SAAT SONRA KURTARILDI

Öte yandan, Halep'in batısındaki Atarib'de enkaz altında kalan küçük bir çocuk 30 saat sonra sağ olarak çıkarıldı. Ambulansa taşınan çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.