Sur İlçe Belediyesi’nden İşçilere İkramiye

Sur İlçe Belediyesi’nden İşçilere İkramiye

Diyarbakır’ın Sur İlçe Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi 171 işçisine maaş öncesi ikramiye dağıttı.

Diyarbakır’ın Sur İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Seyid Narin ve Fatma Şık Barut doğrultusunda 171 belediye işçilerine 164 bin 478 bin tutarındaki para herkesin kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre 800 ile bin 100 lira arasında değişen ikramiye tutarları işçilerin banka hesaplarına yattı.

Belediye İş Sendikası Başkanı Vezir Perişan, yaptığı açıklamada, sendika olarak eşbaşkanlara hem sendikalarına bakış açılarından hem de işçinin emeğine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiklerin söyledi. Perişan, "Sur Belediyesi'nde çalışan üyelerimizin 20 yıldır ilk defa zamanında ödenen ikramiyesidir. İşçi arkadaşlarımız eşbaşkanların duyarlılıklarından memnun olduklarını ve sendika temsilcileri kurulu olarak teşekkürlerini ilettiler. Bundan sonra da işçilerimizin içeride birikmiş ikramiyeleri konusunda da duyarlılıklarını bekliyoruz" dedi.

Sur Belediyesi Eşbaşkanları Seyit Narin ve Fatma Şık Barut ise BDP olarak genel merkezin emeğe bakış açılarının bilindiği ve bunun üzerine belediyedeki çalışanların emekçi arkadaşlar olduklarını belirterek, "Belediyelerimizin en doğru bir şekilde kullanarak gerek çalışanlarımıza ve Sur ilçemizde oturan vatandaşlarımızla hizmet etmek hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu kapsamda emeğin yüce değer inancıyla bizlerde belediyemizde çalışan emekçi arkadaşlarımıza zamanında ikramiye ve maaşların ödenmesi konusunda çabalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.