Süper Lig'de namağlup takım kalmadı

Süper Lig'de namağlup takım kalmadı

Süper Lig'in 5'inci haftasına namağlup giren 3 takım unvanlarını koruyamadı. Kasımpaşa, Kayserispor ve Atiker Konyaspor bu sezon ilk yenilgilerini yaşadı.

 

Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında Atiker Konyaspor’un Fenerbahçe’ye 1-0 yenilmesiyle bu sezon namağlup takım kalmadı.

KASIMPAŞA HEM LİDERLİĞİ, HEM NAMAĞLUP UNVANINI KAYBETTİ

Ligin 5’inci haftasına namağlup olarak giren Kasımpaşa, Kayserispor ve Atiker Konyaspor, bu unvanlarını bu hafta oynadıkları mücadeleler ile kaybettiler. Sezona 4’te 4 başlayan ve 5’inci haftaya lider giren Kasımpaşa, Galatasaray’a deplasmanda 4-1’lik mağlup oldu. Kasımpaşa hem liderlik koltuğunu rakibine verdi hem de ilk mağlubiyetini yaşadı.

Sezona ilk 4 haftada aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile başlayan Kayserispor da 5’inci haftada namağlup unvanını kaybeden bir diğer takım oldu. Sarı kırmızılı ekip deplasmanda Göztepe’ye 2-0 mağlup olarak bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

KONYASPOR TEK GOLLE MAĞLUP OLDU

Kasımpaşa ve Kayserispor’un ilk mağlubiyetlerini almasının ardından pazar günü Fenerbahçe mücadelesine tek namağlup takım olarak çıkan Atiker Konyaspor’un serisi de son buldu.

Rıza Çalımbay’ın öğrencileri kendi sahasında Fenerbahçe’ye tek golle mağlup olmaktan kurtulamazken, bu sonuçla namağlup unvanını da kaybetmiş oldu. Konyaspor’un da mağlup olmasıyla birlikte, bu sezon Süper Lig’de namağlup olan takım kalmadı.(DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.