Süper Lig'de 41. haftanın sonuçları ve puan durumu

Süper Lig'de 41. haftanın sonuçları ve puan durumu

Süper Lig'de 41. hafta, bugün oynanan 10 maçla tamamladı. Denizlispor'un ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, küme düşen ikinci takım oldu.

Süper Lig'de 41. haftanın maçları bugün oynandı.

Bitime bir hafta kala Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un küme düşmesi kesinleşti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendi. Ligde son haftayı bay geçecek Erzurum ekibi, galibiyete rağmen düşme hattından kurtulamadı. Erzurumspor, Denizlispor'un ardından TFF 1. Lig'e düşen ikinci takım oldu. 

Şampiyonluk mücadelesi ise son haftada da devam edecek. Haftaya Fenerbahçe'nin 2, Galatasaray'ın 3 puan önünde lider olarak giren Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe de Sivasspor'a 2-1'lik skorla yenilirken Galatasaray, Denizlispor deplasmanında 4-1 kazandı.

Bu skorla puanını 83'e çıkaran Galatasaray, ikinci sıraya yükseldi ve lider Beşiktaş'la puanını eşitledi. Fenerbahçe ise 79 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi.

Haftanın sonuçları ve puan durum şöyle:

İttifak Holding Konyaspor-Trabzonspor: 1-1

Aytemiz Alanyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 2-3

Kasımpaşa-MKE Ankaragücü: 3-1

Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor: 1-2

Medipol Başakşehir FK-Hes Kablo Kayserispor: 0-0

Gaziantep Futbol Kulübü-Çaykur Rizespor: 4-5

Helenex Yeni Malatyaspor-Atakaş Hatayspor: 1-1

Yukatel Denizlispor-Galatasaray: 1-4

Beşiktaş-Fatih Karagümrük: 1-2

Gençlerbirliği-Göztepe: 5-3

super-lig-41-hafta-puan-durumu-5sif.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.