Süper Lig’de 2026-2027 sezonunun ilk golü Victor Osimhen’den

Trendyol Süper Lig’de 2026-2027 sezonunun ilk golünü Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen kaydetti.

Süper Lig’de 2026-2027 sezonunun ilk golü Victor Osimhen’den

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonunun ilk haftasında sahasında ligin yeni ekiplerinden Çorum FK ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılırken, takımın gollerini 53. ve 90. dakikada Victor Osimhen kaydetti. Çorum FK karşısında 53. dakikada maçın ilk golünü atan Nijeryalı futbolcu, böylece Süper Lig’de 2026-2027 sezonunun ilk golüne de imza atmış oldu.

27 yaşındaki Osimhen, sarı-kırmızılı formayla ligdeki son golünü ise 9 Mayıs 2026 tarihinde oynanan Antalyaspor karşılaşmasında kaydetmişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.