Süper Kupa bugün sahibini buluyor

Süper Kupa bugün sahibini buluyor

Beşiktaş ile Antalyaspor'un karşılaşacağı Süper Kupa mücadelesi bu akşam saat 20:45'te Katar'da oynanacak. Maç öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunuyor.

Süper Lig'in bir önceki sezonunun şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor'un karşılaşacağı Türkiye Süper Kupa'sı 15. kez sahibini bulacak. Beşiktaş ve Antalyaspor,  Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadele saat 20.45'te başlayacak. 

Sezona Sergen Yalçın yönetiminde giren Beşiktaş, Yalçın'ın istifasının ardından teknik direktörlük koltuğunda Önder Karaveli ile devam ediyor. Sezonun ilk yarısını Konyaspor yenilgisiyle noktalayan Beşiktaş'ta Süper Kupa maçı öncesi 11 eksik bulunuyor. 

Üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları gösteren Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı'yı kamp kadrosuna almazken Katar'da yapılan son testlerin ardından Rachid Ghezzal ve Mehmet Topal da kadrodan çıkarıldı. Mert Günok, Gökhan Töre ve Kevin N'Koudou sakatlığı, Oğuzhan Özyakup da korona virüsü karantinasında olduğu için Katar'a götürülmemişti.

Lige Ersun Yanal yönetiminde giren Antalyaspor'da da teknik direktör değişikliği yaşanmış, takımın deneyimli orta saha Nuri Şahin, Yanal'ın ardından teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu. Nuri Şahin yönetiminde etkili sonuçlar alan Antalyaspor, son 3 lig maçından sadece 1 puan çıkartabildi.

7 eksiği bulunan Antalyaspor'da da orta saha oyuncusu Fredy'nin testi pozitif çıkmış, Fredy ile temasta olan Erkan Eyibil, Naldo ve Haji Wright kamptan ayrılmıştı. Doğukan Nelik, Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy sakatlıkları nedeniyle Katar kafilesinde zaten yer almamıştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.