Süleyman Soylu'dan 'Dink Vakfı' açıklaması: Provokatör yakalandı

Süleyman Soylu'dan 'Dink Vakfı' açıklaması: Provokatör yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, provokasyon ve ölüm tehditleriyle ilgili olarak, "Kuzguncuk’ta kilisenin haçını kıran provokatör 24 saatte, Hrant Dink Vakfı’na tehdit maili atan provokatör hemen yakalandı. Provokasyona izin vermeyiz!" dedi.

İstanbul Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Ermeni Kilisesi’nin iki gün önce kapısındaki haç kimliği belirsiz bir kişi tarafından yerinden söküldü. Hrant Dink Vakfı, dün bir basın açıklaması yaparak e-posta yoluyla ölüm tehdidi mesajları aldıklarını duyurdu. “Bir gece ansızın gelebiliriz” ifadesini de içeren mesajda, Hrant Dink’in eşi Rakel Dink ve dernek avukatının da ölümle tehdit edildiği belirtildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, provokasyon ve ölüm tehditleriyle ilgili olarak, “Kuzguncuk’ta kilisenin haçını kıran provokatör 24 saatte, Hrant Dink Vakfı’na tehdit maili atan provokatör hemen yakalandı. Provokasyona izin vermeyiz!” dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.