Star yazarı: Bahçeli iktidar mı oldu?

Star yazarı: Bahçeli iktidar mı oldu?

Devlet Bahçeli'nin af konusundaki açıklamalarına Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak'tan tepki geldi: Bahçeli iktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?

Af tartışmaları sürerken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu konuda hükümetin elini daralttığı iddiaları da gündeme geldi. Star yazarı Nuh Albayrak, Bahçeli’nin “Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah’ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz ” sözlerine tepki gösterdi.

Bahçeli, 12 Mayıs 2018’de Twitter’dan “af” konusu tartışılmalı demiş, hükümet cephesinden “Gündemimizde yok” açıklaması  gelmişti.

Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada, “Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah’ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz” demişti.

Star yazarı Albayrak, Bahçeli’ye Twitter’dan eleştiri getirdi. Albayrak, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Sayın Bahçeli af konusunda, “Kararlıyız, sözümüzün arkasındayız. Af düzenlemesinin çıkacağını ümit ediyorum” demiş. Bu ne demek?.. Bahçeli iktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum