Soylu'nun seçim gezisinde kalp işareti yapan genç gözaltına alındı

Soylu'nun seçim gezisinde kalp işareti yapan genç gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Üsküdar'daki seçim gezisi sırasında bir genç kalp işareti yaptığı için gözaltına alındı.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, dün Üsküdar’da yaptığı seçim gezisi sırasında bir genç elleriyle kalp işareti yaptı. Genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Avukat Onur Cingil, gözaltı görüntülerini Twitter hesabından paylaşarak, “Bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Üsküdar’daki ‘gezi’sinde bu genç yurttaş sadece kalp işareti yaptığı için böyle yaka paça alınıyor. Adını bağırıyor, anladığım kadarıyla ‘İsmail’ diyor. Alanlar kim belli değil, konuyu takip ediyorum! Merak etmeyin, kalp taşı yenecek” diye yazdı.

Avukat Cingil, gözaltına alınan gencin daha sonra serbest bırakıldığını duyurdu. Cingil, “Üsküdar Emniyet Müdüründen aldığım bilgiye göre gözaltına alınan genç serbest bırakılmış. Buradan da o şekilde bilgiler geliyor. Videoda gencin sadece kalp yaptığını söyleyen hanımefendinin beyanı çerçevesinde yapılan büyük skandal. Bakalım daha neler göreceğiz...”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında perşembe günü gittiği Gazi Mahallesi'nde protesto edilmiş, tepki gösteren gruptan bazıları gözaltına alınmıştı. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.