Soylu'dan Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu'na: Sizin tartınız ne tartınız

Soylu'dan Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu'na: Sizin tartınız ne tartınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyorlar ki Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu var. Ya sizin tartınız ne tartınız" dedi.

Mardin'de temaslarını sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Savur ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı önünde partililerle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "sadece Türkiye'nin değil dünyanın ve ümmetin umudu olduğunu" söyleyen Soylu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyayı avucunun içini bildiği gibi yolculuğuna devam ediyor" ifadesini kullandı.

Savur'da esnafı ziyaret eden Soylu, daha sonra Artuklu ilçesine gitti. AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı önünde konuşma yapan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "tecrübesini, bilgisini, fırsatını ve dünya liderliğini kaçırmak istemediklerini" belirtti.

Soylu, "Tam 20 yıldır bunun mücadelesini verdi. Ona kumpas kurdular. Ona tezgah kurdular Amerika'dan, Avrupa'dan parmak salladılar, hedef gösterdiler. Hiçbir büyükelçiyle masaya oturmadı. Ben sadece milletin önünde ve Allah'ın önünde eğilirim dedi. Ve yolculuğa devam etti. Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin Cumhurbaşkanı değildir. Bunu bilmenizi isterim. Eğer Şam'da Bağdat'ta, Erbil'de, Libya'da, Yemen'de, Afganistan'da ve Pakistan'da huzur gelecekse ve bunlar Amerika'nın ve Avrupa'nın baskısından kurtulacaksa vallahi de bu topraklar sağlayacak billahi de bu millet sağlayacak" dedi.

Muhtemel cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında konuşan Soylu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Diyorlar ki Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu var. Ya sizin tartınız ne tartınız. Birine Ankara Büyükşehir belediye başkanlığını vermişler. Bir tane eser söylesinler, şu küçük dişimi kırayım. Birine İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını vermişler. Kibir, başka hiçbir şey yok. Kibri olduğu kadar hizmet yapsaydı, İstanbul hizmetlerle dolardı. Bir tane eseri yok. Kendisini kimle kıyaslıyor, Tayyip Erdoğan ile kıyaslıyor. Tayyip Erdoğan İstanbul'un tarihinin en başarılı belediye başkanıydı, kıyaslayan da tarihin en başarısız belediye başkanı. Öbürü kim, Kılıçdaroğlu. 3 tane koyun versen kaybeder, bir daha da bulamaz. Hepimizin başını da belaya sokar. Onun kaybetmeyeceği bir tek yer var. Ankara'daki büyükelçiliklerin adresini kaybetmez. Onları biliyordur, avucuna yazmıştır çünkü."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum