Soylu'dan Altılı Masa'ya: Korkuyorum iş bana düşecek yine

Soylu'dan Altılı Masa'ya: Korkuyorum iş bana düşecek yine

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Masanın altından birbirlerine tekme atıyorlar, bunlar karakola düşerler. Korkuyorum iş bana düşecek yine" sözleriyle Altılı Masa'yı eleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Edirne İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında Altılı Masa'yı oluşturan partileri eleştirdi. 

AA'nın aktardığına göre, "Masanın altından birbirlerine tekme atıyorlar, bunlar karakola düşerler" ifadelerini kullanan Soylu, "Korkuyorum iş bana düşecek yine. Masanın altından birileri tekme atıyor, bir de belediye başkanlarına bel altı çalışıyorlar. Ankara Belediye Başkanı'na bel altı çalışıyorlar, İstanbul Belediye Başkanı'na bel altı çalışıyorlar. O ona bel altı çalışıyor, bu buna bel altı çalışıyor. Türkiye yıllarca bu koalisyonlardan bıktı, Türkiye'yi bu koalisyonlar geri bıraktı şimdi tekrar Türkiye'yi koalisyonlara döndürmeye çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyelim" dedi.

Soylu, AK Parti'deki konuşmasının ardından MHP ve Ülkü Ocakları Edirne il başkanlıklarını ziyaret etti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.