Soylu: Daha yoğun denetime geçiyoruz

Soylu: Daha yoğun denetime geçiyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Kontrollü Normalleşme döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dünkü kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla, korona virüsü salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalara ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı. Düşük riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırılırken, orta ve yüksek riskli illerde ise hafta sonu yasağı cumartesi günü için kaldırıldı, pazar günü sürüyor. Ayrıca akşam 21.00'den sonra sokağa çıkma yasağının da devamı kararlaştırıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni döneme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Soylu "İllerimizin risk düzeyine göre 'Kontrollü Normalleşme' döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığı ve kurallara uyma hassasiyetiyle, bu süreci inşallah birlikte atlatacağız. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak hep birlikte..." bilgisini verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.