Şoreş Diri: Kayyımlardan belediyemizi kurtarıp, yeniden halkımızın hizmetine sunacağız

Şoreş Diri: Kayyımlardan belediyemizi kurtarıp, yeniden halkımızın hizmetine sunacağız

Dem Parti Yüksekova Belediye Eşbaşkan Adayı Şoreş Diri: "Bu mücadelemizde kadınlara, gençlere, esnaflara, işçilere; kısacası herbir Geverliye yan yana durmaya, beraber mücadele etmeye davet ediyorum" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarının startını Diyarbakır'da verdi. Yapılan aday tanıtım toplantısında Yüksekova Belediyesi eşbaşkan adayları olarak Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri de tanıtıldı. Tanıtım etkinliğine katılan Yüksekova Belediye Eşbaşkan Adayı Şoreş Diri Yüksekova Haber'e açıklamalarda bulundu. 

Kendilerini bu göreve layık gören Yüksekova halkına teşekkür ederen Diri, "Partimizin yaptığı ve demokrasi şöleni olarak toplumsal hafızamızda yer edinecek olan bir önseçim sonucunda kıymetli yoldaşımız Şadiye Kırmızıgül’le beraber eşbaşkanlığa seçildik. Öncelikle, bu vesileyle bizleri bu göreve layık gören halkımıza ve partililerimize yeniden teşekkürü bir borç bildiğimi söylemek isterim. Halkımızın hakkını her mecrada savunacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın" dedi.

adaylar2.jpg

'Sorumluluklarımızın ve yükümlülüklerimizin farkındayız'

Dem Parti'nin uyguladığı önseçimlerin, Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında demokrasi mücadelesi veren halklara örnek teşkil ettiğini ifade eden Diri şöyle devam etti:

"Eşbaşkan adayları olarak Gever’in hem tarihi hem de sosyolojik hakikatlerini yıllardır partimizin içinde yer alarak, bizzat deneyimledik. Sorumluluklarımızın ve yükümlülüklerimizin farkındayız. Kayyımlardan belediyemizi kurtarıp, yeniden halkımızın hizmetine sunacağız. Bunu yaparken de kentimizin bütün dinamiklerini karar alma süreçlerimize ve yönetime katmak için elimizden geleni yapacağız. Büyük bir heyecan ve umutla, 31 Mart akşamında kayyumları Ankara’ya göndermek için durmadan, yorulmadan; gece gündüz çalışıyoruz. Bu mücadelemizde kadınlara, gençlere, esnaflara, işçilere; kısacası herbir Geverliye yan yana durmaya, beraber mücadele etmeye davet ediyorum. Bu haklı ve meşru mücadelemizde, halktan, haklıdan ve haktan yana saf tutmaya davet ediyorum herkesi."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum