Şırnak’ta 1 günlük su kesintisi

Şırnak’ta 1 günlük su kesintisi

Şırnak Belediyesi, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından yapılacak bakım çalışması nedeniyle kent merkezinde 1 gün süreyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, DEDAŞ'ın Şırnak merkez Nuh Mahallesi'nde bulunan 7407775 CBS numaralı elektrik direğinde gerçekleştireceği çalışma kapsamında güvenlik nedeniyle elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Bu nedenle şehir merkezine 1 gün boyunca su verilemeyeceği kaydedildi. Vatandaşların kesinti süresince mevcut suyu tasarruflu kullanmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, "Gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.