Şırnak'ta bir uzman çavuş taciz iddiasıyla sokakta darp edildi

Şırnak'ta bir uzman çavuş taciz iddiasıyla sokakta darp edildi

Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddia edilen bir uzman çavuş darp edildi. Şırnak Valiliği, kamu görevlisinin taciz iddiasıyla darbedilmesine ilişkin adli ve idari tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Edinilen bilgilere göre, Dicle Mahallesinde bir kadını taciz ettiği iddia edilen bir uzman çavuş çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılan uzman çavuşun durumunun ağır olduğu öğrenilirken Şırnak Valiliği olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Orman kavşağında kamu görevlisi Z.Ç'nin, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısına uğradığı ifade edildi.

Yaralanan Z.Ç'nin 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, "Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.