Şırnak Barosu, ağaç katliamına ilişkin yeni görüntüler paylaştı

Şırnak Barosu, ağaç katliamına ilişkin yeni görüntüler paylaştı

Şırnak Barosu, devam eden ağaç katliamına ilişkin yeni görüntüler paylaşarak, kamuoyuna duyarlılık çağrısında bulundu.

Şırnak Barosu, Şırnak’ta devam eden ağaç katliamına ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Şırnak’taki korucular, 2 yıla yakın bir süredir asker gözetiminde ağaç kesiyor. Şırnak Barosu akşam saatlerinde sosyal medya hesabından kesilen ağaçların yeni görüntülerini paylaştı.

Duyarlılık çağrısı

Şırnak Barosu Çevre ve Kent Komisyonu üyesi tarafından çekilen görüntüler, şu açıklama ile sosyal medya hesabından paylaşıldı:

Baromuzun hazırladığı raporlar, suç duyuruları ve diğer başvurulara rağmen kamuoyunda yeterli duyarlılık yaratılamadığından Şırnak’taki orman tahribatı ve ağaç katliamı devam etmektedir. Bugün Çevre ve Kent Komisyonu üyemiz tarafından çekilen görüntüde iki sıra şeklinde yüzlerce kamyon kesilmiş ağacın yüklendiği görülmektedir. Kısa bir süre içerisinde baromuzca yeni yasal başvurular ve eylem planı açıklanacaktır. Doğaya değer veren tüm kesimleri acil bir şekilde konuya ilişkin duyarlılık göstermeleri çağrımızı yineliyoruz.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.