Esendere'de yol çalışması

Esendere'de yol çalışması

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine Bağlı Esendere Beldesinde başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu beldedeki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Büyüksu, ekiplerin 7/24 saat çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Beldemiz Mahallelerinde başlatmış olduğumuz yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Geçen yıl 2 katını attığımız Güvenli Mahallemizin 7 kilometre uzunluğundaki yolun asfalt kaplamasının 3. Katı da tamamlanarak, daha konforlu hale getirilmiş oldu. Söz konusu güzergah vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Güvenli Mahallesi’nin yolu Öğrencilerimizin, mahalle sakinlerimizin 30 dakikada kat ettiği yol çalışmalarımız sonunda 5 dakikaya kadar düştü. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz, kalan yollarımızı da bir bir tamamlamaya devam edeceğiz. Yolun yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.''

214943817-10222195343007589-7075186914163466438-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum