Serdar ailesinin mutlu günü

Serdar ailesinin mutlu günü

Yüksekova’da geçtiğimiz günlerde yapılan Serdar ailesinin düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Yüksekova Yeni Mahalle’de yapılan düğünde Serdar ailesinden Bilal Serdar ve Döğer ailesinden Mizgin Döğer renkli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Abdullah Herki, Hozan Feyzullah ve Ali Aslan’ın sahne aldığı düğüne binlerce davetli katıldı.

Düğünün Sağdıçlığını İş İnsanı Hikmet Serdar’ın oğlu Serdar Serdar yaptı. Düğün sonunda düğünlerine katılan tüm davetlilere teşekkür eden Serdar geçtiğimiz günlerde mensubu oldukları Oremar aşiretinin büyüklerinin bir araya gelerek bazı kararlar aldığını hatırlatarak, “Biz de büyüklerimizin sözlerini yerine getirmekle yükümlüyüz. Bugün bu kararlara dikkat etmeye çalıştık. Eski gelenek ve göreneklerimize yönlendirdikleri için aile büyüklerimize teşekkür ederiz. Kültürümüze sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bilal ve Mizgin kardeşlerimizin bu mutlu günlerine şahit olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılan ve emeği geçen herkese şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunarım” dedi.

serdar2.jpg

serdar5.jpg

serdar3.jpg

serdar4.jpg

serdar6.jpeg

serdar7.jpeg

serdar8.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum