Şenyaşar ailesi bir aydır bakanla görüştürülmedi

Şenyaşar ailesi bir aydır bakanla görüştürülmedi

Adalet Nöbeti’ni Ankara’ya taşıyan Şenyaşar ailesi, bir aydır ya “Bakan yok” ya da “Bakan toplantıda” denilerek Adalet Bakanlığı’na alınmadı.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, 846’ncı gününde Ankara’ya taşıdıkları Adalet Nöbeti’ni 30’uncu gününde sürdürdü. 

Meclis’in Dikmen kapısından tekerlekli sandalyesiyle “Adalet” yazılı dövizle yürüyen Emine Şenyaşar ile Ferit Şenyaşar, bugün de Adalet Bakanlığı’na alınmadı. Basının fotoğraf ve video çekmesi engellenirken, bakanlığın önündekilere Genel Bilgi Toplama Sistemi (GBT) taraması yapıldı. 

1 AY OLDU 

Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, 30 gündür ya “Bakan yok, şehir dışında” ya da “Bakan toplantıda” denilerek bakanlık binasına alınmadı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.