Şenyaşar ailesi Ankara Barosu ve İHD ile görüştü

Şenyaşar ailesi Ankara Barosu ve İHD ile görüştü

Ankara’da Adalet Nöbeti’ni sürdüren Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar, Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve İHD Genel Başkanı Eren Keskin ile görüştü.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Milletvekilli Ferit Şenyaşar, Ankara’da Adalet Nöbeti’ni sürdürüyor. Aile, gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ile İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Başkanı Eren Keskin ve İHD Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Nuray Çevirmen ile görüştü.

Sabah saatlerinde Ankara Adliyesi’ne gelerek Köroğlu ile görüşen Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar, katliama ve sonrasında yaşanan sürece dair aktarımlarda bulundu. Daha sonra İHD Genel Merkezi’ne geçen aile, dava sürecine ilişkin aktarımlarda bulunarak, tutuklu bulunan Fadıl Şenyaşar’ın tahliye edilmesi için mücadelelerinin devam edeceğinin altını çizdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.