Şenyaşar ailesi Adalet Bakanlığı'na alınmadı

Şenyaşar ailesi Adalet Bakanlığı'na alınmadı

Meclis’ten Adalet Bakanlığı’na yürüyen Şenyaşar ailesi gerekçe sunulmadan Adalet Bakanlığı’na alınmadı.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde eski AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Milletvekilli Ferit Şenyaşar, Urfa’dan Ankara’ya taşıdıkları Adalet Nöbeti’ni 22’nci gününde sürdürüyor. 

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tekerlekli sandalye ile Meclis’e gelen Emine Şenyaşar, oğlu Ferit Şenyaşar ve Özgürlük İçin Hukukçular Derneği (ÖHD) Ankara Şube üyeleriyle “Adalet” yazılı dövizle Meclis’in Dikmen kapısından Adalet Bakanlığı’na kadar yürüdü. “Bakan yok”, “Bakan toplantıda” denilerek Adalet Bakanlığı’na alınmayan Şenyaşar ailesi, bu defa hiçbir gerekçe sunulmadan bakanlık binasına alınmadı. 

'ADALET' YAZILI DÖVİZ ALINMAYA ÇALIŞILDI

Bakanlık önünde bulunan polisler, Emine Şenyaşar’ın elinde tuttuğu “Adalet” yazılı dövizi, almaya çalıştı. Yeşil Sol Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın karşı çıkması ile döviz alınmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.