Şentop: TBMM’ye 33 dokunulmazlık fezlekesi geldi

Şentop: TBMM’ye 33 dokunulmazlık fezlekesi geldi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, aralarında HDP milletvekillerinin de olduğu 33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını söyledi.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, milletvekilleri hakkında 33 yeni fezlekenin geldiğini açıkladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı. İçinde HDP'li vekillerin fezlekeleri de var" açıklaması yaptı.

9 HDP'Lİ MİLLETVEKİLİ HAKKINDA KOBANE FEZLEKESİ HAZIRLANMIŞTI

Ankara Cumhuriyet Başavcılığı, Kobane eylemlerinin başlatılması ve devam ettirilmesi yönünde hareket ettikleri gerekçesiyle HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Grup Başkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Hakkı Saruhan Oluç ile Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Van Milletvekili Sezai Temelli, Mardin Milletvekili Pero Dündar, Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan ve İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlamıştı.

ERDOĞAN: SÜREÇ NEYSE AYNEN İŞLEYECEK

Erdoğan fezlekelerle ilgili olarak, "Süreç neyse o süreç aynen işleyecektir. Bu konularla alakalı Meclis komisyonlarında müzakereler yapılıp Genel Kurul'a gidecektir. Genel kurulda da hemen eller iner kalkar" dedi. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.