Şemdinli’de Media Saray Restaurant hizmete açıldı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde açılan Media Saray Restaurant, düzenlenen törenle kapılarını vatandaşlara açtı.
Şemdinli’de yeni bir iş yeri daha hizmete girdi. Media Saray Restaurant, düzenlenen açılış programıyla vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış törenine Şemdinli Belediye Başkan Vekili Eşref Aysal, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletme sahibi Zikri Demir tarafından hayata geçirilen restoran, ilçede istihdama da katkı sağlıyor. Toplam 9 personelin görev aldığı işletme, hem hizmet kalitesi hem de müşteri memnuniyeti odaklı anlayışıyla dikkat çekiyor. Izgara çeşitlerinden balık menülerine, serpme kahvaltıdan çorba ve sulu yemeklere kadar geniş bir menü sunan Media Saray Restaurant, aynı zamanda fast food seçenekleriyle de her kesime hitap etmeyi hedefliyor.
Yetkililer, ilçeye kazandırılan bu tür işletmelerin ekonomik ve sosyal anlamda önemli katkılar sunduğunu belirtirken, vatandaşlar da yeni açılan mekâna yoğun ilgi gösterdi.


