Şemdinli'de karla mücadele toplantısı düzenlendi

Şemdinli'de karla mücadele toplantısı düzenlendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ başkanlığında karla mücadele toplantısı düzenlendi.

Öğretmenevindeki toplantıda, karla mücadele çalışmalarının yürütülebilmesi amacıyla alınan ve alınacak tedbirler görüşüldü.

Karla mücadele çalışmaları, yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuz ve acil durumlarda alınan ve alınacak tedbirler, hazırlıklar ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Karadağ, karla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar, alınan ve alınacak tedbirleri değerlendirmek ve ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla toplandıklarını söyledi.

Karla mücadele ekiplerinin, kışın çetin geçtiği Hakkari'de vatandaşların mağdur olmaması için kardan kapanan köy ve mezra yollarına zamanında müdahale ettiğini belirten Karadağ, "Ekiplerimiz yolları yeniden açmak için büyük gayret gösteriyor. İl merkezi ve ilçelerimizdeki ekiplerimiz birbirleriyle koordineli çalışıyor. Amacımız kapanan yollarımızı kısa sürede açmak ve vatandaşlarımıza gereken hizmeti sağlamaktır. Karla mücadelede büyük fedakarlık gösteren ekiplerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Belediye Başkan Vekili Mehmet Halit Alp, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Maksut Kaya, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Fazıl Çallı, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Faik Akbaş ve Şemdinli Karayolları Bakımevi sorumlusu Yılmaz Kayhan katıldı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.