Şemdinli'de Anaokulu miniklerinden ‘Ramazan kolisi’ kampanyası

Şemdinli'de Anaokulu miniklerinden ‘Ramazan kolisi’ kampanyası

Şemdinli 23 Nisan Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Ramazan nedeniyle ilçedeki ihtiyaç sahipleri için Ramazan kolileri hazırladı.

Ramazan ayı kapsamında öğrencilerine “yardımlaşma, paylaşma, dayanışma” gibi manevi değerleri kazandırmayı amaçlayan etkinlikleri hayata geçiren Şemdinli 23 Nisan Anaokulu; öğrenci ve öğretmen kadrosuyla ihtiyaç sahibi ailelere destek oldu.

Anaokulunda görevli okul öncesi öğretmeni Behiye Arslan, Ramazan ayı münasebetiyle dayanışma ve yardımlaşma duygusunu aşılamak için bir etkinlik hazırladıklarını söyledi.

anao.jpg

'Koliye malzemeleri çocuklarımızla birlikte yerleştirdik'

Ramazan kolileri için velilerden erzak talep ettiklerini belirten okul öncesi öğretmeni Büşra Türkoğlu ise “Çok güzel geri dönüşler aldık. Beklediğimizden daha fazla koliyi ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Koliye malzemeleri çocuklarımızla birlikte yerleştirdik. Bu şekilde çocuklar hem Ramazan’ın önemini anladı hem de öğrencilerimize yardımlaşma konusunu aşıladık. Kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.