Şemdinli'de 40 kara kalem ve 10 sulu boya resim sergilendi

Şemdinli'de 40 kara kalem ve 10 sulu boya resim sergilendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından yapılan resimler sergilendi.

YÜKSEKOVAHABER

ŞEMDİNLİ - Şemdinli İlçesi'nde çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan karma resim sergisi açılışı Şemdinli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapıldı. Sergiye katılan davetliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan 40 kara kalem ve 10 sulu boya resim çalışmalarını incelediler.

i-2-583.jpg

6 aylık bir çalışma sonucunda sulu boya ve kara kalem çalışmaları ortaya çıkardılarını ifade eden Resim öğretmeni Burcu Aydın; "10 sulu boya ve 40 kara kalem çalışmamız var. Bu çalışmaları yapan lise öğrencileri ve birkaç öğretmen arkadaş var. Amacımız halka sanatı sevdirmek ve özgün çalışmalarla kendimizi biraz daha yakından tanımamıza yardımcı olmak. Özellikle kadınlardan oluşan kursiyerler beni daha cok memnun etti. Toplumsal olarak kadının bir adım daha bizlere kendini sanatıyla da hissettirmesi beni mutu ediyor. Böylesi çalışmaların diğer kadın arkadaşlara da ilham getirip ön ayak olacağına inandığımdan,bu çalışmaların devamının geleceğini de umuyorum" dedi.

i-1-20150529121713.jpg

Resim sergisine okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Sergiye katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.