Şemdinli ve Yüksekova'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Sabri Baran Özel Özel Eğitim Kültür ve Doğayı Koruma Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla Şemdinli'de 1350, Yüksekova'da 1500 aileye gıda kolisi dağıttı.

Şemdinlili iş insanı Sabri Özel'in oğlu Sabri Baran Özel adına açılan yardım derneği, Ramazan ayı dolayısıyla Şemdinli ve Yüksekova'da ihtiyaç sahiplerine toplamda 2850 adet yardım kolisi dağıttı. Muhtarlar aracılığı ile dağıtılan yardımları, muhtarlar imza alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 

Yardımlarla ilgili Yüksekova Haber'e açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Muzaffer Akdeniz, şimdiye kadar Şemdinli ve Yüksekova'da faaliyetleri bulunduğunu bundan sonraki süreçte Hakkari'de de faaliyetlerde bulunmak istediklerini dile getirerek; "Halkımız adına başta Sabri Bey olmak üzere bize bağışta bulunan çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi burs veriyoruz, hastalarımıza yardımcı oluyoruz. Maddi durumu iyi olmayan ailelerimize yardımcı oluyoruz. Bizim düşüncemiz bu yardımların sadece Şemdinli'de devam etmesi değil, inşallah Yüksekova'da, Hakkari'de imkanlar dahilinde daha geniş bir yelpazede bu çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Tabi bu çalışmalarımızda halkımızın desteği, teveccühü önemli. Sağolsunlar gittiğimiz her yerde derneğimizin ismini bilen faaliyetlerini bilen vatandaşlarımız büyük bir teveccüh göstermektedir. Hepsine ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi. 

Sabri Baran Özel Özel Eğitim Kültür ve Doğayı Koruma Derneği'nin Yüksekova'da da faaliyetlerde bulunması için iş insanı Sabri Özel ile görüştüğünü dile getiren Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem başkanı Abdurrahman Pınar ise kendilerini kırmayarak Yüksekova'da da yardım kolisi dağıtan derneğe ve Sabri Özel'e teşekkür ederek, "Sabri beyle bir dahaki görüşmemizde gerek istihdam gerek eğitim yardımları konusunda Yüksekova'yı unutmamasını kendisinden rica edeceğiz. Sabri beyin bu duyarlılığı takdire şayandır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

İpek Mahallesi Muhtarı Murat Balin ise yardımları dağıtırken ailelerin isim adres ve telefon bilgilerini dernek başkanı ile paylaştıklarını belirtti. Derneğin bu çalışmasından dolayı kendilerine teşekkür eden Muhtar Balin, "İnşallah bu yardımlar yardım kolileri ile kalmaz öğrencilerimize burs bağlanması ile de devam eder. Bu talebimizi de sayın başkana ve Sabri beye iletiyoruz" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum