Şemdinli ve Çukurca belediye başkanları kadınlara gül ve karanfil dağıttı

Şemdinli ve Çukurca belediye başkanları kadınlara gül ve karanfil dağıttı

Hakkari'nin Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadınlara gül ve karanfil dağıtıldı.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan ile hastane ve okulları ziyaret ederek, kadınlara karanfil ve gül hediye etti.

Saklı, gazetecilere, kadınlar gününün bir gün ile sınırlandırılmaması gerektiğini belirterek, "Kadınlar hayatımızda çok değerlidir. Bu konuda Hz. Peygamberimizin de buyurduğu gibi 'cennet annelerin ayaklarının altındadır.' Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bugün sağlık çalışanlarını ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek günlerin kutladık." dedi.

20220308-2-52510396-74432749-web.jpg

Çukurca

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Derin, Kadın Kolları Başkanı Nimet Akgün ve partililer, ilçedeki kurumları ziyaret ederek kadınlara gül hediye etti.

CHP Çukurca İlçe Başkanı Mehmet Sabri Koruçi ve Kadın Kolları Başkanı Nurdan Koruçi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara gül dağıttı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.