Şemdinli Kaymakamı Ateş halk eğitimi kurslarını ziyaret etti

Şemdinli Kaymakamı Ateş halk eğitimi kurslarını ziyaret etti

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Altınsu Köyü İncesu mezrasında düzenlenen el sanatları kursuna katılan kursiyerlerle buluştu.

Halk Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen kursları ziyaret eden Ateş, kursiyerlerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet gerçekleştirdi. Kursiyerlerin çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi aldı.

aa-20240419-34315904-34315902-semdinli-kaymakami-ates-kursiyerlerle-bir-araya-geldi.jpg

Halk Eğitimi Merkezleri hakkında konuşan Ateş, "Bu merkezler, meslek edinme ve sanatsal faaliyetlerin geliştirilmesi konusunda önemli bir rol oynuyor. Planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olan bu kurumlar, vatandaşlarımıza çeşitli meslek edindirme kursları ve sanatsal etkinliklere katılma fırsatı sunuyor" şeklinde ifade etti.

Ateş ayrıca, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin ile birlikte ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Ateş, ilçe için yapılması gerekenler ve devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu ve esnafa bol kazançlar diledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.