Şemdinli Halk Eğitim Merkezi 2008-2009 yıl sonu sergisi

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi 2008-2009 yıl sonu sergisi

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2008-2009 öğretim yılı kursları yıl sonu sergisi düzenlendi.

Haber: Erkan Çapraz - Fotoğraflar: Yakup Bay

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen yılsonu sergisine Şemdinli Kaymakamı Hakan Şen, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Dağlı, Garnizon Komutanı Vekili 3. Dağ ve Komando Tabur Komutanı Yrb. Muhammed Doğan, Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik, Şemdinli Halk Eğitim Müdürü Reşit Yılmaz, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.



Sergide Antalya'da düzenlenen Gençlik Merkezleri arası halkoyunları Türkiye finalinde Jüri Özel ödülünü kazanan Şemdinli Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibi bir folklor gösterisi yaptı. Halkoyunları ekibini Kaymakam Şen ve beraberindekiler tebrik etti.

EMEK SERGİLENDİ

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdür Baş Yardımcısı M. Yavuz Göz sergi açılışı öncesi yaptığı açıklamada, “Halk Eğitim Merkezimizin 8 ay boyunca sürdürdüğü kilim, takı tasarım, el sanatları, giyim, triko, nakış, ahşap boyama ile el ve makine nakışı kurslarını başarıyla bitiren 183 kursiyerin emekleri bugün sergileniyor.”dedi.

Serginin açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Hakan Şen kesti. Konukların sergiyi gezmesinin ardından program ikramla son buldu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.