Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı veda yemeğinde konuştu: Sizlerle çalışmak onur vericiydi

Hakkari'nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı kendisi için düzenlenen veda yemeğinde konuştu: "İnşallah huzurlu bir şekilde bayrağı benden sonraki arkadaşıma devir edeceğiz. Sizlerle çalışmak onur vericiydi. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum."

5 yıldır görevde olan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmadı. Saklı, belediye personeli ile veda yemeğinde bir araya geldi.

"Vedalar her zaman zor olur"

Programa katılan herkese teşekkür eden Saklı, "Severek 5 yıl boyunca hizmet ettiğim Şemdinli’den benim için ayrılık vakti. Şemdinli’ye veda vakti. Vedalar her zaman zor olur. Belediye Başkanlığı görevine gelirken tek bir amacım vardı. Şemdinli'ye canı gönülden hizmet etmekti" dedi.

sakli.jpg

"Hepinizden helallik istiyorum"

Göreve geldikten sonra belediye personeli ile kısa sürede kaynaşarak hizmet yoluna koyulduklarını belirten Saklı, "Belediyede daha fazla insana yardımcı olabiliriz nasıl yardımcı olabiliriz fikriyle hizmet etmeye çalıştık. Bunları ben değil beraberce bir ekip olarak yaptık. İnşallah huzurlu bir şekilde bayrağı benden sonraki arkadaşıma devir edeceğiz. Sizlerle çalışmak onur vericiydi. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu ekip Şemdinli için daha güzel işler başaracak. Bu inançla hepinizden helallik istiyorum. Yolunuzda da bahtınız da açık olur İnşallah" ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Saklı yemeğe katılan belediye personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.