Şemdinli Adliyesi'ndeki baro odasına Av. Naim Geylani'nin ismi verildi

Şemdinli Adliyesi'ndeki baro odasına Av. Naim Geylani'nin ismi verildi

Şemdinli Adliyesi'ndeki baro odasına 23 Aralık 2022 yılında vefat eden Hakkari eski milletvekili Avukat Naim Geylani'nin ismi verildi.

Hakkari Barosu Başkanlığı tarafından Şemdinli Adliyesindeki baro odasına Avukat Naim Geylani'nin ismi verilmesi memnuniyetle karşılandı. 

Hakkâri Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Selahattin Yılmaz, "Baromuzun yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile Şemdinli Adliyesinde bulunan Baro Odamıza 23.12.2022 tarihinde vefat eden Av. Naim Geylani’nin adı verilmiştir. Bu vesile ile baromuzun kurucu üyelerinden olan ve Hakkâri'nin ilk avukatlarından biri olan Av. Naim Geylani'ye bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz" dedi. 

Av. Naim Geylani’nin oğlu Av. Mehmet Geylani ise; "Vefat ettiği tarih itibari ile avukatlık mesleğinde 50. Yılını doldurmuş idi. Kendisi Şemdinli’nin yetiştirdiği önemli bir Hukuk ve Siyaset insanıydı.  Bu itibar ile böylesi anlamlı ve bizleri gururlandıran bir karar alan, başta Baro Başkanımız Sayın Av. Ergün Canan beye ve baromuz yönetim kurulu üyesi kıymetli meslektaşlarıma bütün Geylani ailesi adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum