Selvi: Erdoğan, Yeniden Refah, DSP ve ANAP'ı ittifakta görmek istiyor

Selvi: Erdoğan, Yeniden Refah, DSP ve ANAP'ı ittifakta görmek istiyor

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi, Demokratik Sol Parti ve Anavatan Partisi'ni Cumhur İttifakı'nda görmek istediğini söyledi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk'teki Gece Görüşü programında Cumhur İttifakı'nın seçim süreci ve çalışmalarının detaylarını aktardı. "Depremden önce yapılan hazırlıkların hepsi rafa kondu" diyen Selvi, "Hem Kemal Kılıçdaroğlu'nun kampanyası hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyasında farklı bir şey yapılacak. Daha ağır başlı bir yüz yüze temasla olacak" diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın genişleme çalışmalarıyla ilgili konuşan Selvi şunları söyledi:

"Yeniden Refah Partisi'ne Binali Yıldırım resmi olarak gitti, teklifte bulundu. Refah Partisi'nde MKYK toplantısı sonra il başkanları toplantısı olacak. Orada bir grup ittifaka katılalım, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayalım, bir grupta hayır biz genç bir partiyiz, liderimizi cumhurbaşkanı adayı yapalım, ittifaka katılırsak da kendi partimizin logosuyla katılalım diyor. Olumlu geçmiş görüşme ama bu olumlu görüşme olması anlaşma imzalanmış demek değil. Ayrıca Erbakan isminden ve misyonundan dolayı sayın Cumhurbaşkanı, Yeniden Refah Partisi'ni çok istiyor. Ecevit misyonundan ötürü de Demokratik Sol Parti'yi ittifakında görmek istiyor. Özal misyonundan dolayı da Anavatan Partisi'ni görmek istiyor ama bu partiler daha karar almış değiller. Belki bir kısmı olumlu karar alacak belki bir kısmı yoluna kendi devam edecek."

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum