'Selde 2 km sürüklendim, gençler kurtardı'

'Selde 2 km sürüklendim, gençler kurtardı'

Urfa'da sel sularına kapıldığı anların görüntüsüyle gündem olan Reşat Hayva yaşadıklarını anlattı: 2 km sürüklendikten sonra 4 genç beni kurtardı. Her biri bir yerimden tutup çekti.

Urfa'da dün yaşanan selde sürüklenme görüntüleri sosyal medyada paylaşılan 63 yaşındaki Reşat Hayva, 2 km sürüklendikten sonra kurtarılarak hastaneye kaldırdı.

AA'nın aktardığına göre tedavisinin ardından taburcu edilen Hayva, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sağanakla suyun yükseldiğini görünce kamyonetimi sele kapılmaması için direğe bağlamak için evden çıktım. Ayağım takıldı, suya kapıldım ve gittim. Yaklaşık 2 kilometre sürüklendim. Orada bir yazıhanede oturan 4 genç beni kurtardı. Her biri bir yerimden tuttu, beni çektiler ve yazıhanelerine götürdüler. Her yerim batmıştı. Hemen üstümdekini çıkardılar, beni battaniyeye sardılar. Ambulansı aradılar, ambulans geldi, beni aldı götürdü hastaneye."

Selde sürüklenirken bir kişinin görüntüsünü çektiğini ve sosyal medyada yayımladığını söyleyen Reşat Hayva, "Videomu çeken kişi korktu beni çekmeye. Çekseydi belki o da giderdi. Onun da suçu yok, o da korktu." dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.