Selçuk Mızraklı: 4.5 ayda 73 milyon borç ödedik

Selçuk Mızraklı: 4.5 ayda 73 milyon borç ödedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Paraları Kandil’e gönderiyorlar” sözlerine yanıt veren Selçuk Mızraklı, tüm faaliyetlerinin İçişleri Bakanlığı'nda anında görülebildiğini hatırlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyım atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye (DBB) Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kandil’e para gönderildiği iddiası için “iftira” dedi ve kısa sürede kayyımdan kalan borcun 73 milyon lirasını ödediklerini anlattı.

Mezopotamya Ajansı’na konuşan Selçuk Mızraklı, Erdoğan’a yanıt verirken “Mızrak çuvala sığmıyor. Söylediğiniz şeylerin hayat içinde karşılığı olmalıdır. İşlem olarak da belge olarak da söyledikleriniz ortaya koymak durumundasınız” dedi. Mızraklı şunları  söyledi:

‘İÇİŞLERİ BİLGİSAYARINDAN ANINDA GÖRÜNÜYOR’

“Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehirler belediyelerinde bütün yapılan işlemler, İçişleri Bakanlığı’nın bilgisayarlarında aynı andan görülen işlemlerdir. Bir kuruş yanlış işlem yapacak olsanız oradan görülür. Dört buçuk ayda 73 milyon TL borç ödedik. Üç büyük hak dini başta olmak üzere ‘İftira atmayınız’ der, ‘İftira en büyük günahlardan birsidir’ der. Hiç kimse iftira atmak gibi bir lükse sahip değildir. Eğer bu halkın, bu kentin bir kuruş parası nahak bir yere kullanılmışsa, Allah benim hakkımı versin. Ama kullanılmadığı halde iftira ediliyorsa o zaman onların hakkını versin.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.