Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 10 madde görüşüldü. 10 maddenin 6'sı oybirliği ile İmar Komisyonu, 3'ü Plan ve Bütçe Komisyonu'na, 1 madde ise Tarife Komisyonu'na, gündem dışı bir madde ise oybirliği ile gündeme alınarak, İmar Komisyonu'na sevk edildi.

Yılmaz, Kasım ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi'nin 06.11.2025 Perşembe günü saat 16.00'da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.