Şedal ve Zeydan: Çiçek göndermek yerine SMA'lı çocuklara bağış yapın

Şedal ve Zeydan: Çiçek göndermek yerine SMA'lı çocuklara bağış yapın

31 Mart yerel seçimlerinde Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları seçilen Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, tebrik amaçlı çiçek göndermek isteyen kişi ve kurumlara SMA'lı çocuklara bağışta bulunma çağrısında bulundu.

Şedal ve Zeydan, SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığıyla mücadele eden çocuklar için bir bağış çağrısı yaparak, belediyeye çiçek göndermek isteyenleri, Van'daki SMA hastalarının hesaplarına bağış yapmalarını özellikle rica ettiler.

Yapılan açıklamada, "Belediyemize çiçek göndermek isteyenlerin çiçek almak ve belediyeye göndermek yerine Van’daki SMA hastalarının hesaplarına bağış yapmalarını özellikle rica ediyoruz. Duyarlılığınız için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. SMA hastası çocuklar ve aileleri umut bekliyor. SMA’lı çocukların İBAN hesaplarını birkaç gün içerisinde resmi sayfalarımızdan paylaşacağız. Van halkının bu güçlü dayanışmaya desteği ile SMA hastası çocuklarımıza umut olacağız" ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyada birçok kişi Zeydan ve Şedal'ı bu çağrılarından ötürü tebrik eden paylaşımlarda bulundu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum