Seçmene verilen zarfta Erdoğan mühürlü pusula çıktı

Seçmene verilen zarfta Erdoğan mühürlü pusula çıktı

İzmir'de bir seçmene verilen zarfın içerisinde Erdoğan'a "evet" mührü basılmış pusula çıktı.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için yüksek oranda oy beklenen Ege bölgesinde de ihlaller sürüyor. İzmir'de Konak Eşrefpaşa Mahallesi'nde 80. Yıl İlköğretim Okulu'nda 2146 Nolu sandıkta oy kullanmaya gelen vatandaşa verilen zarfın içinde Erdoğan'a "evet" mührü basılmış pusula çıktı. Pusula ile ilgili tutanak tutulurken, sandıkta oy kullanımı bir süre durduruldu. 

Karabağlar Aydınoğlu Mehmet Bey İlköğretim Okulu 1394 Nolu sandıkta boş olması gereken oy pusulaları, zarfların içinden Erdoğan tercihli olarak çıktı. Burada da olayla ilgili tutanak tutuldu. 

MANİSA'DA SALDIRI

Manisa Şehzadeler ilçesinde Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu'nda kurulan 1232 Nolu sandıkta, seçim başlamadan tutanaklar sandık görevlilerine imzalatıldı. CHP'li görevlinin durumu fark etmesi üzerine tutanaklar imha edildi.  

Şehzadeler'deki Atatürk Ortaokulu'nda ise, AKP'li sandık görevlileri, ihlallere müdahale eden Yeşil Sol Parti ve CHP'li sandık görevlilerine saldırdı. Olay yerine avukatlar giderken, CHP ve Yeşil Sol Parti yetkilileri de olay yerine gitti. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.