'Saray'ı Evlendirmek' Van'da sahnelenecek

'Saray'ı Evlendirmek' Van'da sahnelenecek

Van Devlet Tiyatrosu'nda, 20 Ocak Perşembe gününden itibaren "Sara'yı evlendirmek" adlı yeni oyunu sahnelenecek.

VAN - Sam Bobrick'in yazdığı, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Sinan Pekinton'un yönettiği "Sara'yı Evlendirmek" oyunu, Perşembe gününden itibaren iki hafta süreyle Van Devlet Tiyatrosu'nda izlenebilecek.
Çılgın hala Martha'nın kendisini kariyerine adamış yeğeni Sara'yı sıra dışı yöntemi ile evlendirme çabasının komediye kaçan bir dille anlatıldığı oyunda, başlıca rolleri Zeynep Matarcı, Zeynep Yalçın, Tolga Gülcüler, Can Ali Çalışandemir ve Demet Boci isimli sanatçılar paylaşıyor. Oyunun ışık tasarımı Zeynel Işık'a, dekor tasarımı Aytuğ Dereli'ye, giysi tasarımı ise Ceren Karahan'a ait.

Sekiz yaşından küçük çocuklar ile geç kalanların oyuna alınmadığı Van Devlet Tiyatrosu'nda oyunlar her Perşembe ve Cuma günleri saat 19.30'da, Cumartesi günü ise 13.30 ve 19.30'da başlıyor. Bu sezon kadroya yeni alınan on sanatçıyla güçlenen Van Devlet Tiyatrosu'na Vanlı Edip Kamacı, Özgür Titiz ve Abdulselam Çok da alındı. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.