Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Hakkari ve Şırnak’ı ziyaret edecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Hakkari ve Şırnak’ı ziyaret edecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bugün Hakkari ve Şırnak’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek, kalkınma projeleri kapsamında toplu açılış ve imza törenlerine katılacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bölgesel kalkınma programı çerçevesinde bugün Hakkari ve Şırnak’ı ziyaret edecek.

Bakan Kacır, Hakkari’de valiliği ziyaret ederek DAP ve DAKA projeleri kapsamında düzenlenecek toplu açılış ve protokol imza törenine katılacak.

Ziyaretin ikinci durağı olan Şırnak’ta ise valilik, belediye ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından GAP ve Dicle Kalkınma Ajansı projeleriyle ilgili toplu açılış ve protokol imza törenine katılacak.

Bakanlığın bölgedeki yatırımlarına ilişkin temasların, sanayi, teknoloji ve kalkınma alanlarında yeni iş birliklerine zemin hazırlaması bekleniyor.

 Yüksekova Haber
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.