Şampiyonlar Ligi'nde beşinci maçlar tamamlandı

Şampiyonlar Ligi'nde beşinci maçlar tamamlandı

Şampiyonlar Ligi'nde, Galatasaray'ın tur şansını kaybetmesinin ardından gecenin maçında PSG evinde ağırladığı Liverpool'u mağlup ederek rakibini üçüncü sıraya itti. Liverpool son hafta Napoli maçını kazanmak zorunda.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beşinci maç haftası bu gece tamamlandı. Akşam seansında oynanan maçta deplasmanda Lokomotiv Moskova’ya 2-0 kaybeden Galatasaray ikinci tura yükselme şansını yitirdi. Sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi’ne katılıp katılamayacağı son maçta belli olacak. Aynı saatte oynanan A Grubu karşılaşmasında Atletico Madrid evinde Monaco’yu 2-0’la geçti ve son maçlar öncesi 12 puanla grubun zirvesinde yer aldı.

A Grubunun diğer maçında ise Borissia Dortmund evinde Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı. 10 puanla ikinci sırada bulunan sarı-siyahlılar Atletico ile birlikte ikinci turu garantilemiş oldu. Galatasaray’ın da yer aldığı D Grubunda ise Porto evinde Schalke’yi 3-1’le geçti ve 13 puanla lider olarak ikinci turu garantiledi.

Gecenin en dikkat çekici maçında ise PSG evinde Liverpool’u ağırladı. Maçı 2-1 kazanan Paris ekibi, son maçlar öncesi Liverpool’un 2 puan önünde ikinci sıraya yükseldi. Liverpool son hafta evinde ağırlayacağı Napoli’yi yenemezse son finalist olduğu turnuvaya erken veda etmiş olacak. Grup lideri Napoli ise evinde Kızılyıldız’ı 3-1’le geçti.

B Grubunda PSV Eindhoven’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Barcelona 13 puanla grup liderliğini garantiledi. Tottenham ise evinde Inter’i 1-0 mağlup ederek son açlar öncesi rakibi ile puanları eşitledi. 7’şer puanı bulunan iki ekipten ikinci tura yükselecek takım son hafta belli olacak. Inter, 1 puanla son sırada bulunan PSV’yi konuk edecek, Tottenham ise Barcelona deplasmanına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.