Sahil Güvenlik Komutanlığı'na Ahmet Kendir atandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na Ahmet Kendir atandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın yanısıra Jandarma'da da atama listeleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Jandarma'da, 2'si general 34 subay emekliye sevkedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı mensubu albaylar Ahmet Kendir ve Cengiz Fitoz, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 10. ile 11. maddeleri gereğince tuğamiral rütbesine terfi ettirildi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 11’inci maddesi gereğince Tuğamiral Ahmet Kendir’in Sahil Güvenlik Komutanlığı’na; Tuğamiral Cengiz Fitoz’un ise Sahil Güvenlik Komutan Yardımcılığı’na atandığı duyuruldu.

Jandarma Genel Komutanlığına mensup generaller ve subayların atama listeleri ile bir üst rütbeye terfi ettirilen general ve albayların listeleri de Resmi Gazete’de yer aldı. Jandarmadan aralarında bir tümgeneral ve iki tuğgeneralin de bulunduğu 34 subay emekliye sevk edildi.

(DHA/DUVAR)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.