Şadiye Kırmızıgül: 1 Nisan'da Yüksekova halkımızla beraber sonucu kutlayacağız

Dem Parti, Yüksekova'daki seçi çalışmalarını sürdürüyor. Eş başkan adayları ilçe esnafını ziyaret edip bir taziyeye katıldı.

Dem Parti Yüksekova Belediyesi Eşbaşkan adayları Şoreş Diri ve Şadiye Kırmızıgül, Hakkari Milletvekili Vezir Coşkun Parlak, Yüksekova DEM İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez, Filiz Saygı ve Yüksekova Eski Belediye Başkanı Salih Yıldız ile birlikte taziye ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

dm1.jpg

Diri: Kentin bütün dinamikleri ile görüşmeler gerçekleştirdik

Seçim çalışmaları hakkında Yüksekova Haber muhabirine açıklama yapan Şoreş Diri, "Yaklaşık bir aydır sahadayız. Kentin bütün dinamikleri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Gündüzleri esnaf ziyaretleri ve taziyelere gidiyoruz, akşamları da mahallerde ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. 31 Mart'a kadar hiç durmadan ev ev sokak sokak halkımizi ziyaret etmeye devam edeceğiz" dedi.

dm2.jpg

Kırmızıgül: Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz

Eş başkan Adayı Şadiye Kırmızıgül ise halkla bir araya gelmeye devam ettiklerini ifade edereki "Mahalleleri, kadın toplum örgütlerini, sanayileri, esnafları ziyaret ettik. Halk bizi çok sıcak karşılıyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. 31 Mart'ta halkımız gereken cevabı sandıklara giderek verecek. 1 Nisan'da Yüksekova halkımızla beraber sonucu kutlayacağız” dedi.

dm6.jpg

dm3.jpg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.