Polisle, kovaladığı kadın 4 metreden düştü

Polisle, kovaladığı kadın 4 metreden düştü

Şanlıurfa Karşıyaka'da hakkında yakalama kararı olan Esmanur K.'nin evine polis gece baskın yaptı. Polisi görünce evden çıkarak kaçmaya çalışan Esmanur K. 4 metre derinliğindeki sulama kanalına atladı.

Şanlıurfa’da, bir kadın ve kendisini kovayan polis memuru 4 metre yüksekliğindeki içi boş sulama kanalına düşerek yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hakkında yakalama kararı bulunan Esmanur K.’nın adresini belirleyen polis eve baskın yaptı. Bu sırada polisin geldiğini fark eden şüpheli Esmanur K., evden çıkarak kaçmaya başladı. Polisler de kovalamaya başladı.

Gece karanlığında sokak aralarında yaşanan kovalamaca sırasında Esmanur K., bölgeden geçen DSİ’ye ait 4 metre derinliğindeki içi boş kanala atladı. Beton zemine çakılan kadın yaralanırken, bu sırada peşinden kendisini yakalamak için kanala atlayan polis memuru da aynı şekilde hastanelik oldu.

Hastaneye kaldırılan yarılıların vücutlarında kırıklar olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.