Pepe'nin alacağı ücret maçta arttı!

Pepe'nin alacağı ücret maçta arttı!

Beşiktaşlı Pepe'nin garanti ücreti, futbolcu oyundayken arttı. Maç öncesi 36 milyon lira olan ücret, maç sonu 38 milyon liraya ulaştı.

Döviz kurlarındaki dalgalanmadan en büyük zararı gören sektörlerden biri de futbol dünyası oldu. 7.5’i aşan Euro/TL kuruyla beraber, futbolcu Pepe’nin Beşiktaş’tan alacağı ücret, maç sırasında 2 milyon lira arttı!

Beşiktaş’ın geçen sezon iki yıllık anlaşma yaptığı Pepe, senelik 4 milyon 750 bin euro kazanıyor. Ayrıca 4 bin euro da maç başı ücreti var. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Pepe imzayı attığında euro 4 liraydı ve seneliği, maç başı hariç 19 milyon liraya geliyordu. Ancak euro/TL kurunda yaşanan yükselişle birlikte Pepe’nin garanti ücreti, 35 milyon lirayı buldu.

Futbolcunun, Akhisarspor maçı öncesi yıllık garanti ücreti 36 milyon lirayken, euro/TL kurunun 8.10’u görmesiyle birlikte, mücadele sonunda 38 milyon liraya kadar ulaştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.