Peker’in ifşalarında adı geçen isimlerle ilgili suç duyurusu kabul edilmedi

Peker’in ifşalarında adı geçen isimlerle ilgili suç duyurusu kabul edilmedi

Sedat Peker’in ifşalarında adı geçen AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban, Serkan Taranoğlu ve Salih Orakçı hakkında yapılmak istenen suç duyurusu “savcı yok” denilerek kabul edilmedi.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Sedat Peker’in rüşvet ağı iddialarında adı geçen AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) eski Başkanı olan ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban ve görevden alınan Cumhurbaşkanı Danışmanları Serkan Taranoğlu ile Salih Orakçı hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Erzurum Adalet Sarayı’na başvurdu. Ancak, Kırkpınar’ın yapmak istediği suç duyurusu “savcı yok” denilerek kabul edilmedi.

‘Adalet ayaklar altına alındı’

Kırkpınar, “Bir saati aşkın süredir Erzurum adliye binasına, avukat arkadaşlarımızla birlikte suç duyurusunda bulunmak için geldik. Bir saat bekletildikten sonra, katip bey gelerek çeşitli bahanelerle bizi oyaladı. Şu duyurusunda bulunduğumuza dair bize bir belge verilmesini istedik o da kabul edilmedi. Suç duyurumuz kabul edilmedi, Türkiye’de adalet ayaklar altına alınmıştır” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.