Özgürlük Meydanı'nda 7 Ağustos’ta planlı elektrik kesintisi yapılacak

Özgürlük Meydanı'nda 7 Ağustos’ta planlı elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ, Yüksekova'nın Güngör Mahallesi’ndeki Özgürlük Meydanı çevresinde 7 Ağustos Perşembe günü 8 saat sürecek elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde planlı bir elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Hakkari İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, kesinti 7 Ağustos 2025 Perşembe günü ilçenin Güngör Mahallesi’nde bulunan Özgürlük Meydanı ve çevresindeki ev ve iş yerlerinde gerçekleşecek.

Kesinti, bölgede bulunan hat ve trafolarda yapılacak bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle uygulanacak.

Kesinti sabah başlayıp akşama kadar sürecek

Yayımlanan "Programlı Elektrik Kesintisi Bildirim Formu"na göre kesinti sabah saat 09.00’da başlayacak, akşam 17.00’ye kadar sürecek. Arıza tipi orta gerilim (OG) olarak belirtilirken, kesintiden etkilenecek bölge “Özgürlük Meydanı TR 42” trafosu çevresi olarak kaydedildi.

VEDAŞ yetkilileri, vatandaşların gerekli tedbirleri alması çağrısında bulunarak çalışmanın planlanan saatler içinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.