Özgür Gündem'e 'sanal kesinti'

Özgür Gündem'e 'sanal kesinti'

Özgür Gündem Gazetesi'nin internet hattı ve telefonlarının "arıza" gerekçesiyle kesildi. Gazete, Türk Telekom Şirketinin "arıza" gerekçesini "sabotaj niteliğinde" sözleriyle değerlendirdi.

İSTANBUL - Özgür Gündem Gazetesi'nin internet hattı ve telefonlarının bugün sabah saatlerinden itibaren "arıza" gerekçesiyle kesildiği öğrenildi. Gazete yönetiminden edinilen bilgilere göre, Türk Telekom Şirketi, gazetenin internet ve telefon hatlarında arıza olduğunu belirterek hatların kesik olduğunu kaydetti. Gazetenin yaptığı başvuruların dikkate alınmadığını belirten Özgür Gündem gazetesi yönetimi ise Türk Telekom Şirketinin yaklaşımının kendilerinde kuşku doğurduğunu, arızanın uzun süreceğine dair imalarda bulunulduğunu açıkladı. Gazete, arızanın sabotaj niteliğinde olduğunu ifade ederek, Türk Telekom şirketi hakkında tüm yasal haklarını kullanacağı uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.