Özgür basından Atılım'a destek

Özgür basından Atılım'a destek

Polis tarafından basılan ve aramaların sürdüğü Atılım Gazetesi'ne destek amacıyla Özgür Basın emekçileri, İzmir ve İstanbul'da gazete dağıtımı yaptı.

İSTANBUL / İZMİR - Atılım ve Etkin Haber Ajansı'na (ETHA) sabah saatlerinde yapılan polis baskınının ardından aramalar halen sürerken, Özgür Basın emekçileri, Atılım Gazetesi'ne destek olmak ve polis baskınını protesto etmek amacıyla İstiklal Caddesi'nde Atılım Gazetesi'nin dağıtımını yaptı. Mis Sokak girişinde toplanan Özgür Gündem, Azadiya Welat, Kızıl Bayrak, Atılım Gazetesi çalışanlarına BDP, ESP ve TÖP üyeleri tarafından da destek verildi. Özgür Basın emekçileri, "Özgür basın susturulamaz", "Baskılar bizi yıldıramaz", "Yaşasın devrimci dayanışma", "Atılım susmadı susmayacak" sloganları atarak, İstiklal Caddesi'nde gazetenin dağıtımını gerçekleştirildi. Basın emekçileri, "Özgür basını susturmak istiyorlar ama bunu yapamayacaklar" dedi. 

İzmir'de Atılım Gazetesi dağıtımı yapıldı

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi kararı ile Atılım Gazetesi, ETHA ve teknik işlerin yürütüldüğü Güneş Ajans binasına bugün yapılan polis baskını İzmir'de de protesto edildi. ESP İzmir İl Örgütü öncülüğünde bir araya gelen ESP üyesi grup, dayanışma amacıyla Konak Kemeraltı girişinde Atılım Gazetesi'nin dağıtımını yaptı. "Özgür basın susturulamaz", "Ezilenlerin sesi Atılım" diyen grup, yurttaşları dayanışmaya çağırdı. DİHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.