Özel kardeşlerden Şemdinli ve Derecik ilçelerine gıda yardımı

Şemdinlili iş insanları Celal ve Sabri Özel, Şemdinli ve Derecik ilçesinde yaşayan dar gelirli Bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Şemdinlili iş insanları Celal ve Sabri Özel kardeşler, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli aileleri bu yıl da unutmadı. Her yıl Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli ailelere yardımda bulunan Özel kardeşler, bu yıl da Şemdinli ve Derecik merkezleri ile köy ve mezralarda yaşayan dar gelirli bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Şemdinli Kaymakamlığı ile Derecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nında destekleri ile tespit edilen dar gelirli ailelere Özel kardeşler tarafından gönderilen gıda kolileri, muhtarlar tarafından teslim edildi.

Muhtarlar adına bir açıklamada bulunan Muhtarlar Derneği Başkanı Lokman Bilmez; "İş insanları Sayın Celal Özel ve Sayın Sabri Özel'e bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Özel kardeşler gerek eğitime, gerek sağlığa ve gerekse de dar gelirli ailelere destek sağlamaya önem veriyorlar. Ramazan aylarında dar gelirli ailelerimize ayrı yardımda bulunuyorlar. Dışarıda üniversite eğitimlerini sürdüren dar gelirli ailelerin çocuklarına burs yardımını yapıyorlar. Bugün de ilçemizde bin 500 aileye gıda yardımında bulundular. Muhtarlarımız ve ilçemiz adına hayırsever iş insanlarımız Sayın Celal Özel ve Sayın Sabri Özel'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum